Spre deosebire de zecile de proteste desfășurate în fața sediului Guvernului, protestul de sâmbătă va a avut loc în Piața Universității. 

„Nu știu să spun exact la ce număr de persoane ne așteptăm, pe evenimentele anunțate pe Facebook sunt câteva mii. Ne-am dori să-și dea demisia din funcțiile pe care le dețin absolut toți cei care au dosare penale și care atacă constant justiția.", a spus Angi Șerban, unul dintre cel mai vocali protestatari. 

Pe pagina de Facebook a organizației Corupția Ucide, a fost lansat următorul îndemn: 

„Mâine (n.r. sâmbătă, 30 martie), la protest, te așteptăm să formăm un lanț uman de la Universitate până la sediul DNA. Cei care apără justiția, care ne apără de efectele nocive ale corupției, cei care aplică legea, trebuie să știe ca suntem solidari cu ei. Te așteptam să formăm un lanț uman de la Universitate pana la sediul DNA. Ne strângem în Piața Universității la 18:00 și de acolo începem lanțul spre DNA.”, se precizează pe pagina de Facebook Corupția Ucide. 

Printre participanții la acest protest, se numără Tudor Chirilă, Mihai Șora și Vlad Voiculescu, informează DC News.

„Suntem într-un moment critic”, a spus Chitilă într-un LIVE pe contul lui de Facebook.

Printre sloganurile afișate de protestatari s-au numărat „Ieșiți din casă dacă vă pasă!" și „Jos Guvernul!". De asemenea, sunt și mesaje de sprijin pentru fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

La acţiune au fost afișate și dispozitive ale jandarmeriei şi poliţiei.