Evenimentul Zilei > Social > Petrecere stricată de polițiști. Peste 100 de persoane au fost amendate
Petrecere stricată de polițiști. Peste 100 de persoane au fost amendate

Petrecere stricată de polițiști. Peste 100 de persoane au fost amendate

Polițiștii din Iași au intervenit în cadrul unei petreceri la care participau sute de persoane. La fața locului au fost găsite inclusiv droguri.

Petrecere cu băutură și droguri întreruptă de polițiștii din Iași. Totul s-a întâmplat în localitatea Păun din Județul Iași, unde potrivit polițiștilor, zeci de mașini erau erau parcate în fața unei pensiuni.

Petrecăreții au fost întrerupți de un echipaj de poliție care a venit la fața locului pentru a vedea ce se întâmplă.

Spre surprinderea echipajului, la petrecerea din noaptea de sămbătă, 10 aprilie, erau prezenți zeci de polițiști. Imdeiat după constatare, echipajul a început să legitimeze pe toți cei aflați în pensiune.

Peste 100 de persoane amendate

în urma intervenției echipajului, peste 100 de persoane au fost legitimate și amendate. În total s-au aplicat amenzi de aproximativ 4.000 de lei. Pe lânga faptul că petrecăreții au fost prinși în fapt, polițiștii au găsit la fața locului și cantități mici de droguri.

Potrivit surselor, oamenii legii au găsit mai puţin de 1 gram de canabis şi mai puţin de 1 gram de substanţă praf alb ce ar putea fi ilegal.

Trebuie precizat faptul că în perioada de stare de urgență și în contextul pandemiei în România este interzisă organizarea de petreceri.

Ce spun oamenii legii

Într-o declarație făcută pentru BZI.RO, oamenii legii afirmă faptul că polițiștii din cadrul Sectie nr. 5 de Poliție au stabilit faptul că la o pensiune din Păun are loc o petrecere ilegală. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu suma de 4.000 de lei. De altfel au fost găsite și câteva pliculețe care ar putea reprezenta substanțe ilegale: