Pe surse însă s-a transmis că ar fi vorba despre mai multe personaje din showbiz care ar avea calitatea de martori fi ind doar consumatori nu și traficanți.

Mascații însoțiți de procurori DIICOT Serviciul Teritorial Ploiești au efectuat, ieri dimineață, mai multe descinderi la locuințele unor traficanți de droguri, cât și la unii beneficiari. Pe surse a fost furnizată informația conform căreia capul rețelei ar fi Adrian Cărbunescu zis Max. De asemenea, mai multe vedete TV şi manelişti au fost aduşi la sediul DIICOT Ploieşti pentru audieri. Printre aceştia se numără creatorul de modă Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu sau manelistul Elis Armeanca. Un cotidian central a transmis informația conform căreia și Oreste Teodorescu ar fi fost vizat de percheziție, lucru infirmat de acesta.

Clienți vechi

Răzvan Ciobanu a mai fost luat la ochi de autorități, în urmă cu câțiva ani, în dosarul drogurilor de lux. Informația a parvenit la vremea respectivă întâmplător după ce au fost interceptate convorbirile unui presupus traficant de cocaină. În lipsa probelor, dosarul a fost închis atunci, iar Răzvan Ciobanu a ieșit curat. Ulterior, într-un interviu pentru Libertatea acesta a recunoscut că a consumat cocaină: „Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger”.

Un alt personaj care a ajuns, ieri, în fața procurorilor DIICOT se pare că este Raluca Bădulescu. Aceasta a mai fost cercetată în urmă cu mai mulți ani pentru consum de cocaină. La vremea respectivă în dosarul Droguri pentru VIP-uri, dealerul Vasile Ciobanu, zis Raj a declarat pentru un tabloid bucureștean că Raluca Bădulescu cumpăra câte 7-8 grame de cocaină odată.

​Elis Armeanca, fiul lui Dan Armeanca este vizat și el de anchetă. Surse judiciare au declarat că acesta nu a fost găsit la domiciliu fiind citat telefonic. Aceasta nu este prima întâlnire cu autoritățile a manelistului. Elis a fost cercetat într-un dosar de trafic internaţional de stupefiante, alături de alte aproximativ 20 de persoane. În anul 2007 a fost scos de sub urmărire penală. La vremea aceea procurorii l-au identificat pe Elis Armeanca după ce au monitorizat telefoanele fiului lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint, zis „Bebe”, unul din dealerii din acest dosar.

Potrivit rechizitoriului, Elis achiziţiona de la Albert Florian Balint cocaină şi ecstasy. Ancheta a fost demarată după ce băiatul lui Sile Cămătaru a vândut de trei ori cocaină, în vara lui 2006, ofiţerului sub acoperire „Ionescu Virgil”. Procurorii susţineau că una din tranzacţii, care aveau loc în zona Piaţa Unirii, s-a desfăşurat în maşina lui Elis Armeanca. Anchetatorii l-au acuzat pe Elis că a deţinut, în vederea consumului, „în repetate rânduri”, cocaină şi ecstasy.

Te-ar putea interesa și: