Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima ora. O persoană a fost rănit de coloana oficială a Marii Britanii
Ultima ora. O persoană a fost rănit de coloana oficială a Marii Britanii

Ultima ora. O persoană a fost rănit de coloana oficială a Marii Britanii

Coloana oficială a a ambasadorului Marii Britanii la București a fost implicată joi seara, în jurul orei 19.20, într-un accident rutier. O persoană care traversa neregulamentar strada, în zona Kiseleff, a fost rănită. Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru investigații.

Un accident rutier în care a fost implicată o mașina dintr-o coloană oficială a avut loc joi seară pe şoseaua Kiseleff din Bucureşti, informează Poliţia Capitalei, conform agerpres.ro

În jurul orei 19,20, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc pe şoseaua Kiseleff, segmentul cuprins între Piaţa Presei şi strada Primo Nebiolo..

O maşină – antemergător a coloanei oficiale a accident o femeie care traversa neregulamentar.

Potrivit informaţiilor Poliţiei, femeia este rănită uşor, fiind transportată la spital pentru mai multe investigații.

Autoturismul aparține Poliţiei Române şi se afla în misiune însoţind o coloană oficială străină, aflată în București cu prilejul unor lucrări sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, precizează Poliţia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier a fost restricționat în zona producerii accidentului, dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf, pe ambele sensuri de circulație.