Mașinăriile aduse în Bâlciul de Sfânta Marie al Vasluiului fac victime.

Chiar în ultima zi, un astfel de utilaj care aparține unei firme din Piatra Neamț, SC Amitrei Agip SRL, a fost cât pe ce să producă un accident cu urmări deosebit de grave.

Un bărbat putea să-și piardă viața, după ce a  fost lovit de o mașinărie de câteva tone, numită „Ciocanul Rotativ”. Adus să-i distreze pe doritori, acest utilaj nu pare atât de sigur.

Proprietarii lui susțin că bărbătul lovit era beat și a urcat pe platforma mășinăriei, prin spate și nimeni nu l-a observat. A fost agățat de un braț al utilajului, care-și făcea rotația de rigoare și trântit la pământ. Faptul că era beat mangă, probabil l-a ajutat, fiindcă a scăpat doar cu capul spart și câteva traumatisme.

A ajuns la spital, plin de sânge, însă le-a făcut peri albi medicilor și asitentelor da la UPU. După ce i s-a administrat glucoză, pentru a-l scoate din coma alcoolică, bărbatul s-a trezit și voia să plece.

A fost nevoie de intervenția promtă a medicilor, care l-au imobilizat și apoi i-a explicat că este lovit destul de serios și că trebuie să stea la spital pentru finalizarea investigațiilor, scrie Vremeanoua.

Te-ar putea interesa și: