Perechea Tecău/Lindstedt, învingătoare la Bastad

Perechea Tecău/Lindstedt, învingătoare la Bastad

Horia Tecău şi Robert Lindstedt (Suedia) au câştigat proba de dublu a turneului de tenis de la Bastad (Suedia), după ce au învins în finală perechea italiană Andreas Seppi/Simone Vagnozzi, scor 6-4 / 7-5.

Pentru victoria obţinută în turneul de la Bastad, dotat cu premii în valoare de 450.000 de euro, cei doi au fost recompensaţi cu 250 de puncte în clasamentul ATP şi 21.650 de euro.

Trofeul de astăzi este cel de-al treilea din acest an câştigat de cei doi, după succesele de la Casablanca (Maroc) şi s'Hertogenbosch (Olanda). De asemenea, Tecău şi Lindstedt au mai jucat şi finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, pierdută în faţa cuplului Jurgen Melzer (Austria) / Philipp Petzschner (Germania).

În finala de simplu a aceluiaşi turneu, favoritul gazdelor, Robin Soderling (Suedia), a fost învins de Nicolas Almagro (Spania), în trei seturi, 5-7 / 6-3 / 2-6.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent, partenerul lui Horia ocupă poziţia a 17-a în clasamentul ATP la dublu, cu 3.310 puncte, în timp ce românul se regăseşte pe poziţia a 26-a, cu 2.964 de puncte acumulate în actualul sezon.

Tot astăzi, perechea Adrian Ungur/Giulio Di Meo (România/Italia) s-a impus la Rimini, după victoria cu 7-6, 3-6, 1-0 obţinută în finala cu Juan Pablo Brzezicki/Alexander Peya (Argentina/Austria).