Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul deputat PEIA revine cu teoria CONSPIRAȚIEI și mâna CRIMINALĂ
Fostul deputat PEIA revine cu teoria CONSPIRAȚIEI și mâna CRIMINALĂ

Fostul deputat PEIA revine cu teoria CONSPIRAȚIEI și mâna CRIMINALĂ

Sub titlul “Cum ne manipulează trădătorii de Neam: Lecţia 1 a fost COLECTIV, a venit şi Lecţia 2, BAMBOO”, fostul deputat PSD Ninel Peia publică un articol în care teoria conspirației este la ea acasă.

“În România, manipularea  a atins cote maxime. Privesc cu multă îngrijorare cum îşi fac de cap în Ţara Noastră grupuri bine organizate care duc manipularea la perfecţiune, parcă după manual, şi nimeni nu pune mâna să intervină în vreun fel.

Am scris, şi multă lume a înţeles deja, că la Colectiv a fost mână criminală. Acesta este adevărul. Dar tocmai pentru că adevărul a ieşit la iveală, era vremea celei de a doua lecţii de manipulare. Scopul este acela de a dovedi că crima din Colectiv a fost o întâmplare: uite, Colectiv a ars de la artificii, acum Bamboo, de la inconştienţii de fumători. Se mai întâmplă, este neglijenţă multă, ISU nu-şi face treaba, nici Poliţia. Ce mână criminală? Nici o mână criminală. Deşi, şi aici, la Bamboo, tot mână criminală a fost, dar mai cu milă, fără pericole extreme”, scrie Ninel Peia.

Peia nu-i uită nici de această dată pe “sorosiști”: “Nu Ţara e poporul, ci hipsteraşii care nici măcar nu ştiu că sunt doar nişte marionete trase de sârme de nişte monştri care nu au nimic românesc în ei.

Din acestă masă se mai iţesc, când au curaj, vectorii speciali ai acestui tip de manipulări, ONG-urile sorosiste. Partea proastă este că păpuşarii nu s-au limitat numai la atât. Trădători sunt astăzi mai peste tot. Acest lucru nu este valabil numai pentru România, trădători plătiţi pe bani buni, se află şi în cele mai importante structuri ale partenerilor noştri euro-atlantici”.

“Este un moment prielnic. Incendiul de la Bamboo o arată clar. Venirea lui Donald Trump la şefia SUA îl zdruncină puternic pe Soros şi pe slugile lui. Ei trebuie să îşi acopere crimele oriunde în lume, deci şi în România. Crima de la Colectiv trebuia trecută rapid în banalitate. Astfel, asasinii speră ca astfel crima lor să nu fie descoperită şi, în aşa fel să nu plătească pentru ea. În jurul României, sculele lui Soros sunt pe muchia celui mai ascuţit cuţit. În Israel sunt legi în vigoare împotriva ONG-urilor lui Soros, Polonia îi vrea în afara legii, ungurii au început demersurile anti-Soros, la fel în Macedonia”, concluzionează Ninel Peia în articolul publicat aici .