Evenimentul Zilei > Actualitate > Patru finaliste pentru rolul de vecină a lui Răzvan şi a lui Dani
Patru finaliste pentru rolul de vecină a lui Răzvan şi a lui Dani

Patru finaliste pentru rolul de vecină a lui Răzvan şi a lui Dani

Răzvan şi Dani, moderatorii de la "Neatza", Antena 1, se pregătesc pentru o primi în echipa lor o nouă vecină.

Peste 1.000 de fete s-au înscris la concursul de asistentă, însă doar zece au fost alese de către cei doi matinali pentru a fi potenţiale vecine.

Astăzi, patru dintre ele au intrat în finală (Adriana, Roxana, Simona şi Irina), iar de mâine, acestea vor fi supuse altor teste pentru ca echipa să-şi dea seama care dintre ele este cea mai potrivită pentru postul de asistentă.
"1.315 fete s-au înscris la concurs, pe 100 le-am văzut în  în platou, 16 dintre ele au fost vecine pentru zi, unele ne-au ajutat în plus la ediţiile speciale. Din cele 16 am trimis 6 acasă, cu celelalte 10 ne-am jucat azi în platou. Patru rămân pentru zilele următoare", a prezentat Dani, în timpul emisiunii, traseul aspirantelor la postul de vecină.
Astfel că, Adriana a primit cele mai multe voturi prin sms de la telespectatorii emisiunii, Roxana a primit cele mai multe aprecieri din partea prietenilor celor doi prezentatori, Simona a primit votul oamenilor care urmăresc emisiunea, dar şi din partea echipei, mai ales la secţiune artistică de dans, iar Irina a intrat foarte bine, de la început în jocul organizatorilor, a explicat în continuarea Dani.
Celelalte, care nu au intrat în finală, au o şanse să mai colaboreze cu emisiunea "Neatza" cu Răzvan şi Dani.

De mâine, cele patru aspirante vor da tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită rolul de vecină.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: