Evenimentul Zilei > Actualitate > Patronii își freacă palmele. Ce vedetă a părăsit Antena 1 ca să semneze cu PRO TV?
Patronii își freacă palmele. Ce vedetă a părăsit Antena 1 ca să semneze cu PRO TV?

Patronii își freacă palmele. Ce vedetă a părăsit Antena 1 ca să semneze cu PRO TV?

O fostă prezentatoare de la Antena 1 a renunțat la jobul ei actual pentru a semna un contrat cu PRO TV. Din informațiile inițiale reiese că i-ar lua locul unei alte vedete din televiziune.

Frumoasa vedetă a semnat deja contractul cu Pro TV și e pregătită să o înlocuiască pe Anamaria Prodan la cârma îndrăgitei emisiuni, după ce carismatica impresară a renunțat la proiectul de televiziune, scrie Cancan.

Geanina Ilieș, una dintre fostele prezentatoare ale Observatorului de la Antena 1, va prezenta cel de-al treilea sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”. Vestea s-a aflat astăzi… iar schimbarea se petrece la câteva ediții din noul sezon al show-ului.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările!

Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați!

Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a mărturisit noua prezentatoare a emisiunii de la Pro TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.