„În urma tentativelor de șantaj și amenințare întreprinse de un membru al GDS (n. red. – Grupul pentru Dialog Social) angajat CNSAS, emise ca urmare a declarației Patriarhului României cu privire la căderea regimurilor care îl batjocoresc pe Dumnezeu, acuzații publice în care este reluată și macularea Președintelui Academiei Române, ne-am adresat conducerii Colegiului CNSAS și academicianului Ioan Aurel Pop (care, din milă probabil, nu l-a dat în judecată până acum pe ipochimenul Mădălin Hodor de la organul GDS, „22”).

Am obținut declarații și de la președintele Academiei și de la conducerea CNSAS iar între timp a reacționat și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu. Adăugăm și un Raport intern al Colegiului CNSAS, în facsimil, în care este dezvăluită frauda angajatului CNSAS”, scrie Victor Roncea în debutul materialului său.

Șantajul lui Hodor

După ce reia declarația din predica Patriarhului, rostită la Hramul Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului, care a inflamat spiritele săptămâna aceasta pe scena publică, jurnalistul publică integral scrisoarea pe care a adresat-o CNSAS, „instituție de care se folosește personajul numit, acuzat într-un Raport intern – pe care îl prezentăm integral mai jos – de furt din Arhiva CNSAS:

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE