Evenimentul Zilei > Politica > Participarea premierului moldovean Iurie Leancă la lansarea lui Victor Ponta va fi discutată de către conducerea PLDM
Participarea premierului moldovean Iurie Leancă la lansarea lui Victor Ponta va fi discutată de către conducerea PLDM

Participarea premierului moldovean Iurie Leancă la lansarea lui Victor Ponta va fi discutată de către conducerea PLDM

Decizia lui Iurie Leancă de a participa la ceremonia de lansare a candidaturii omologului său român, Victor Ponta, la prezidențialele României, fără a înștiința conducerea PLDM, va fi discutată la partid, a declarat vicepreședintele liberal-democraților, Valeriu Streleț, după ce PLDM-ului i-au fost cerut explicații de la Partidul Popular European (din care face parte și formațiunea moldovenească), potrivit DESCHIDE.md.

"Evident că nu se va ajunge la decizii foarte grave, cum ar fi de exemplu excluderea din partid, dar oricum gestul domnului Leancă va fi discutat în curând pe interiorul partidului. Asta ținând cont de faptul că premierul nu a înștiințat pe nimeni despre decizia de a merge la București", a declarat Streleț potrivit deschide.md.

Prim-vicepreședinte al PLDM, Iurie Leancă a mers sâmbătă la București, la lansarea în campania pentru prezidențialele din România a premierului Victor Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: