Evenimentul Zilei > Politica > Partea plină a… sticlei! Primarul PSD, mesaj ȘOCANT după ce i-a dat cu sticla în cap lui Bădulescu
Partea plină a… sticlei! Primarul PSD, mesaj ȘOCANT după ce i-a dat cu sticla în cap lui Bădulescu

Partea plină a… sticlei! Primarul PSD, mesaj ȘOCANT după ce i-a dat cu sticla în cap lui Bădulescu

„Îmi pare rău că nu era plină. O să-i dau peste bot!”. Aceasta a fost reacția lui Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 din București, după ce i-a dat cu sticla în cap lui Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Bucureștiului, căruia i-a fost retras sprijinul politic pe motiv că a refuzat să o trădeze pe Gabriela Firea dar și pentru că l-a apostrofat pe Codrin Ștefănescu cu termenul de „trompetă”, potrivit stiridiaspora.ro.

„Îmi pare rău că sticla nu era plină. Îmi pare rău că era goală. Dacă aveam apă în sticlă îl stropeam pe față ca să se trezească. I-am dat sticla lui să-și dea cu ea în cap singur. Întrebați-l pe el ce a făcut. Vă dau cuvântul meu de onoare că îmi pare rău că nu aveam apă în sticlă. Nu cred că poți să rănești pe cineva cu o sticlă de plastic. A fost un gest așa, ca și cum ai arunca mănușa cuiva. Oricum, domnul Bădulescu nu înțelege nimic din tot ce se întâmplă. El a început să înjure, a vrut să sară la bătaie. Eu nu sunt om conflictual, dar nu pot să tac din gură când cineva îmi înjură familia. O să-i răspund și o să-i dau peste bot când mai face lucrul ăsta”, a declarat Gabriel Mutu la Realitatea TV.

Cei doi s-au încăierat astăzi înainte de începerea ședinței de Consiliu General al Primăriei Municipiului București.