Evenimentul Zilei > Monden > Partea nevăzută a Andreei Marin. Acuzații grave pentru divă
Partea nevăzută a Andreei Marin. Acuzații grave pentru divă

Partea nevăzută a Andreei Marin. Acuzații grave pentru divă

Cu zece ani în urmă, pe vremea când era ambasador UNICEF, Andreea Marin adopta doi copii: o fetiță din Kenya și un băiețel din China. Cei doi sunt majori acum, iar lumea se întreabă dacă Zâna Zânelor mai are grijă de ei, în contextul în care epidemia de coronavirus reprezintă o amenințare globală.

Andreea Marin infirmă zvonurile potrivit cărora nu s-ar mai ocupa de ei. Ține legătura cu cei doi copii, iar despre băiețelul din China susține că nu se află în zonele cu focar.

„Ce pot să spun este că se află în altă zonă, nu în zonele cu focar. Altfel, nici nu contează că ai avut tu direct sau nu o legătură cu acești oameni, fiecare suflet care suferă e ceva ce ar trebui să ne doară pe toți. Și ar trebui să ne mobilizăm, să ne informăm corect, deoarece am văzut că s-a declanșat o întreagă isterie pe acest subiect. Oamenii sunt înfricoșați, de fapt, tocmai de ceea ce nu știu. Deci ar trebui să fim informați corect, să luăm măsurile de siguranță, ce ne sunt necesare tuturor, nu doar celor de acolo, și să rămânem cu picioarele pe pământ. A intra într-o teamă generalizată nu folosește nimănui, din păcate”, a declarat Andreea Marin, pentru libertatea.ro.