Evenimentul Zilei > Actualitate > Părinte care şi-a pierdut copilul după drama de la #Colectiv: “ARAFAT MINTE CU NESIMŢIRE. Poate ne spune CUM ESTE CU TABLETELE pentru SMURD”
Părinte care şi-a pierdut copilul după drama de la #Colectiv: “ARAFAT MINTE CU NESIMŢIRE. Poate ne spune CUM ESTE CU TABLETELE pentru SMURD”

Părinte care şi-a pierdut copilul după drama de la #Colectiv: “ARAFAT MINTE CU NESIMŢIRE. Poate ne spune CUM ESTE CU TABLETELE pentru SMURD”

Preşedintele Asociaţiei #Colectiv, Eugen Iancu, a lansat un atac dur la adresa Secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Iancu, unul dintre părinţii care şi-au pierdut copiii în urma incendiului de la Colectiv, a ridicat problema unor manevre financiare în cadrul SMURD şi despre care susţine că s-ar fi făcut cu aprobarea lui Arafat.

Acuzaţiile au fost lansate pe contul personal de Facebook al lui Eugen Iancu, care şi în trecut i-a criticat foarte dur pe mai-marii din Sănătate, Justiţie. Ministerul de Interne şi administraţie locală.

”Sâmbătă 21, noiembrie 2015, ora 8:00, acum 6 luni, copilul meu pierdea lupta cu bacteriile, cu mizeria, cu nepăsarea, cu minciuna, cu hoţia, cu nepriceperea, cu corupţia, cu un sistem criminal condus atunci, dar şi acum de nişte ticăloşi sprijiniţi de statul român, prin servicii, procurori, politic. Le mulţumesc pentru asta lui Arafat, Bănicioiu, Sandesc, Lascăr şi tuturor managerilor şi secretarilor de stat din Ministerul Sănătăţii. Nu te uit nici pe tine Piedone, primarul care semnează “ca primarul” şi nici pe voi cei care va uitaţi în ochii noştri şi ne spuneaţi că “faceţi tot ce se poate pentru a ne salva copilul.

Zi de zi, ceea ce susţin din noiembrie se dovedeşte a fi adevărat. Zi de zi, întreaga ţară descoperă ceea ce se ştia, dar se ascundea prin minciună, prin uz de fals. Cu toate astea, procurorii DNA, DIICOT, Parchet, dorm. Nimic nu pare a-i interesa în crimă şi în jaful din Sănătate. Arafat minte cu nesimţire, ca de obicei el nu ştie nimic. Poate ne spune cum este cu tabletele pentru SMURD la 1.500 – 2.000 de euro bucata sau cât costă şi mai ales cum s-a organizat licitaţia pentru soft, tablete, etc. Cred că ar fi o anchetă interesantă, dar cine să o facă?”, a precizat Eugen Iancu.

Alexandru Mihai Iancu a fost rănit în incendiul din clubul Colectiv şi a decedat sâmbătă, 21-11-2015, la Spitalul "Sf. Ioan" din Capitală, la 25 de ani.

Tatăl său a aflat după moartea copilului că băiatul lui a ajuns la spital fiind dus de doi prieteni cu maşina personală, pentru că salvările nu au vrut să îl ia, considerând că nu este foarte grav.

Cu toate acestea, tânărul a fost diagnosticat cu fractură de bazin, arsuri foarte grave pe mâini, arsuri pe faţă, pe piept şi pe spate.