Surse judiciare au precizat, vineri, pentru AGERPRES, că în prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timişoara există deschis un dosar de moarte suspectă pe numele lui Tamaş Schiffbeck. 

Potrivit aceloraşi surse, la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Centrală s-ar fi verificat dacă fostul şef de la DNA Timişoara avea probleme în justiţie sau de ordine disciplinară, rezultatul fiind negativ, magistratul neavând nicio acţiune disciplinară sau dosar deschis pe numele său. 

Vineri dimineaţa, fostul procuror-şef al DNA Timişoara Tamaş Schiffbeck a murit după ce a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra, varianta sinuciderii fiind luată în calcul de anchetatori. 

"Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112, în jurul orei 8,20, că în stradă este căzut corpul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, apelul s-a confirmat. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani. Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş", au declarat surse din IPJ Timiş

 

Te-ar putea interesa și: