Evenimentul Zilei > Actualitate > Paranormalul din jurul nostru. Cum acţionează VAMPIRII ENERGETICI şi cum te poţi APĂRA de ei
Paranormalul din jurul nostru. Cum acţionează VAMPIRII ENERGETICI şi cum te poţi APĂRA de ei

Paranormalul din jurul nostru. Cum acţionează VAMPIRII ENERGETICI şi cum te poţi APĂRA de ei

Se spune că sunt peste tot şi, după cum aprecizează cei preocupaţi de acest “domeniu” fac lucruri deloc bune.

Primul este “Vampirul neputinţei”, cel care mai este numit şi “Vampir social”. Absoarbe energia celor din jur spunându-le că nu vor reuşi niciodată, iar dacă întâlneşte un om care şi-a propus să realizeze ceva, face tot posibilul pentru a-l seca de energie: îi repetă la nesfârşit că nu va reuşi niciodată, că este prea greu, sau că este imposibil sau ca este nerealist.
Acest tip de “vampir energetic” încearcă să îşi convingă victima să devină asemenea lui, adică o persoană lipsită de energie şi de încredere în forţele proprii. Se spune că poate fi recunoscut rapid, deoarece nu a realizat mai nimic niciodată, prin urmare nu permite celor din jurul lui să realizeze ceva, fie că este vorba de viaţa personală, fie de cea profesională.

Primeşti ceea ce oferi

 “Vampirul invidiei” îi atacă pe oamenii care au deja realizări. Asemenea vampirilor neputinţei, nici “Vampirii invidiei” nu reuşesc să realizeze nimic bun în viaţă, deoarece cu cât vor gândi mai murdar, cu atât viaţa lor va fi mai murdară, conform principiului “Primeşti ceea ce oferi!”. “Vampirul greşelii” stă la pândă mult timp, vânând greşeli! Îl vom întâlni la serviciu, în familii, în diferite cercuri sociale.
Este uşor de recunoscut deoarece este fericit când găseşte victime care au făcut greşeli. Scopul acestui vampir este de a distruge încrederea în sine a persoanei şi de a arăta celor din jur acest “caz”. La fel ca şi ceilalţi vampiri, încearcă să câştige adepţi. Îi vei recunoaşte uşor pe aceşti vampiri, pentru că nu încearcă să facă nimic deosebit cu viaţa lor. Teama de a greşi este atât de mare pentru ei, încât vor accepta să facă numai acele lucruri care presupun un grad de risc foarte scăzut. Uneori, aceşti vampiri merg până acolo, încât creează mediul în care victimele pot greşi.