Pantelis Kapetanos, "executat" de Mihai Stoica

Pantelis Kapetanos, "executat" de Mihai Stoica

Managerul general al echipei din Ghencea "l-a lucrat" pe atacantul grec Pantelis Kapetanos deoarece este un fotbalist adus de rivalul său Adrian Ilie.

Steaua vrea să scape cu orice preţ în această iarnă de Pantelis Kapetanos, golgheterul echipei în ultimele două sezoane din Liga I.

Atacantul grec a intrat pe "lista neagră" după ce Mihai Stoica, noul manager general al echipei din Ghencea, "l-a lucrat" cu îndârjire, insistând la patronul Gigi Becali că jucătorul nu mai este de folos echipei.

A marcat 32 de goluri în doi ani şi jumătate

Marius Lăcătuş, antrenorul "roş-albaştrilor", n-ar dori să se despartă de puternicul atacant, chiar dacă în turul campionatului acesta n-a marcat decât un gol. "Fiara" l-a apreciat mai mult decât pe Marius Bilaşco, concurentul său pe post, iar dovada cea mai bună este faptul că l-a titularizat mai mereu în detrimentul jucătorului adus de la Urziceni. Fotbalistul a spus când a plecat în vacanţă că vrea să continue şi în primăvară alături de echipa din Ghencea.

Pantelis Kapetanos are 32 de goluri marcate în cei doi ani şi jumătate petrecuţi în Ghencea. "Poveştile despre salariu (n.r. - 20.000 de euro pe lună), accidentare şi faptul că intră în ultimele şase luni de contract sunt doar pretexte. Amintiţi-vă despre care atacant spunea Gigi Becali acum o lună că vrea să scape. Era Bilaşco, nu Kapetanos. Adevăratul motiv este altul. Mihai Stoica ştie că Gigi Becali e foarte influenţabil şi l-a desfiinţat pe Kapetanos în toate discuţiile cu patronul. Meme nu-l suportă pe «Kape» pentru că a fost adus de Adrian Ilie. Ştiţi ce discuţii au avut cei doi pe vremuri. Stoica le poartă sâmbetele şi jucătorilor aduşi de Piţurcă, dar sunt câţiva de care nu se poate atinge, cum ar fi Gardoş şi Răduţ. E obsedat să-şi impună «copiii» lui. Nici cu Lăcătuş nu e în relaţii bune. Meme îl sabotează şi pe un conducător. O să vedeţi că se va subţia organigrama", ne-a declarat un conducător al Stelei.

Ne puteți urmări și pe Google News