Imediat s-a deplasat la fața locului o echipă de pirotehnişti a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin pentru ridicarea şi depozitarea în siguranţă a bombei.

Specialiștii au constatat că era vorba despre o bombă aruncător rămasă neeplodată din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial.

„La faţa locului a intervenit de urgenţă echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, a identificat şi cercetat elementul de muniţie găsit, fiind vorba despre o bombă aruncător calibru 120 mm, care a fost ridicată şi transportată la Depozitul de muniţie neexplodată de la SC Arsenal Reşita SA. Echipa de pirotehnişti a Detaşamentului de Pompieri Reşiţa a întreprins măsuri de cercetare a întregului subsol al blocului pentru a descoperi alte eventuale elemente de muniţie, în acest moment nemaiexistand vreun pericol în acest sens, întreaga zonă fiind asigurat”, a informat ISU Caraş-Severin.

La faţa locului, în sprijin, a venit şi câte un echipaj de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, respectiv Inspectoratul de Poliţie Judeţeană, potrivit agerpres.ro