Evenimentul Zilei > Sport > Panică la Dinamo! Cel mai negru coșmar se apropie! Situație fără precedent
Panică la Dinamo! Cel mai negru coșmar se apropie! Situație fără precedent

Panică la Dinamo! Cel mai negru coșmar se apropie! Situație fără precedent

Dinamo se scufundă! După ani de zile în care Negoiță a dovedit că nu se poate ridica la nivelul așteptărilor fanilor, clubul din Ștefan cel Mare poate primi în 2020 cea mai puternică lovitură din istorie. 

Transferul căpitanului Dan Nistor la Universitatea Craiova este doar cireașa de pe tort, pentru că Dinamo se confruntă cu probleme mult mai grave. Ionuț Negoiță nu a găsit cumpărător pentru club, iar viitorul celei mai titrate echipe din Liga 1 este sumbru.

Dinamo București este într-o situație disperată. Ionuț Negoiță nu are bani de plata salariilor și e dispus să vândă orice jucător pentru care există interes. Jucătorii cu salarii mari au deja întârziere de 3 luni, iar pentru lămurirea situației rușinoase, ar urma să aibă discuții la reunirea echipei, programată pentru 6 ianuarie.

Sărăcia îngroapă pe Dinamo București

Pe lângă lotul subțire, care ar urma să fie și mai afectat, nu există suficienți bani nici măcar pentru cantonamentul din Spania (în condițiile în care FCSB a plătit 150.000 de euro pentru cantonamentul din Marbella), care va fi plătit doar după ce Liga Profesionistă de Fotbal va vira noua tranșă din drepturile TV. Mai mult decât atât, Dinamo are mari emoții cu privire la obținerea licenței pentru Liga 1, informează Sport.ro.

Dinamo trebuie să facă dovada că a plătit toate datoriile până pe 31 decembrie 2019, iar până în februarie, când ar urma să primească documentul pentru a continua în Liga 1, clubul tremură. În acest moment, conducerea lui Dinamo ia în calcul posibilitatea de a nu mai primi licența pentru Liga 1, precizează sursa citată.

În prezent, Dinamo este pe rușinosul loc 9, cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat. „Câinii” sunt la 7 puncte în spatele celor de la Viitorul, care ocupă locul 6, ultima poziție care duce în play-off. „Roș-albii” vor merge cel mai probabil din nou în play-out și vor lupta pentru evitarea retrogradării.