Veste tristă pentru fanii seriei James Bond. A murit un personaj emblematic

Veste tristă pentru fanii seriei James Bond. A murit un personaj emblematic Sursa Foto: Arhiva EVZ

Pamela Salem, actrița care a interpretat-o pe Miss Moneypenny din seria James Bond - „Never Say Never Again”, a murit la vârsta de 80 de ani. Artista a mai jucat în seriale celebre pentru „ER” sau „Doctor Who-The Robots of Death”.

Pamela Salem, actrița care a interpretat-o pe Miss Moneypenny din seria James Bond „Never Say Never Again” a murit la 80 de ani. Actrița britanică a împărțit platoul de filmare cu Sir Sean Connery și în producția celebră din 1978, „Great Train Robbery”.

A murit Pamela Salem

Pamela Salem s-a născut în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial în India. A terminat studiile la Universitatea Heidelberg din Germania și a urmat cursurile de la Royal Central School of Speech and Drama din Londra, după care a pășit pe scena teatrului din Chesterfield și York. Pamela Salem a mai jucat în serialul ”ER” și în drama americană The West Wing.

Actrița s-a remarcat pentru interpretările din „Blake's 7”, „The Tripods” şi „Into the Labyrinth”. Pamela Salem a ajuns la Los Angeles la începutul anilor 1990, după care s-a mutat în însorita Florida, Miami. În 2020 a apărut într-o reinterpretare a serialului „Doctor Who-The Robots of Death, unde a jucat rolul lui Toos.

Ne puteți urmări și pe Google News
A murit Pamela Salem, actrița din 007

Sursa foto: fresherslive.com

 A murit la 80 de ani

Kalen Gledhill, actrița care a jucat alături de Allison Williams în „Counter-Measures” a avut numai cuvinte de laudă la adresa defunctei. De altfel, Kalen a recunosctu abilitățile de mentori pe care le-a avut Pamela.

„A fost cel mai amabil şi generos actor cu care am lucrat vreodată. În anii '80, în Remembrance of the Daleks, prima mea slujbă adevărată la televiziune, m-a luat sub aripa ei şi m-a condus printr-o experienţă minunată, dar uşor descurajantă. Ne-am împrietenit şi, ori de câte ori ne întâlneam, eram întotdeauna atât de încântate să ne vedem”.

Pamela Salem și Sir Sean Conery

Sursa foto: RTE

Pamela Salem iubea nespus de mult câinii

Actrița care a interpretat-o pe secretarea lui James Bond a avut o pasiune pentru câini. „Împărtăşeam o dragoste reciprocă pentru câini. Ea adora prietenii canini pe care îi salva şi de care avea grijă de multe ori. A fost atât de iubită, atât de respectată şi ne va lipsi foarte mult”, potrivit rte.ie.