Evenimentul Zilei > Social > REVOLTĂTOR! Pacientă cu NEVOI SPECIALE, BĂTUTĂ de un asistent medical
REVOLTĂTOR! Pacientă cu NEVOI SPECIALE, BĂTUTĂ de un asistent medical

REVOLTĂTOR! Pacientă cu NEVOI SPECIALE, BĂTUTĂ de un asistent medical

Scene revoltătoare la Centrul de Integrare prin Terpaie Ocupațională din Odobești. Un asistent medical a agresat o pacientă cu nevoi speciale, de care ar fi trebuit să aibă grijă.

„Beneficiara va fi însoţită la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru eliberarea unui certificat medical constatator şi va fi evaluată medico-psiho-social pentru reabilitarea acesteia. De asemenea, am demarat procedura cercetării disciplinare prealabile a salariatului şi până la finalizarea acţiunilor vom proceda la suspendarea contractului individual de muncă, ca urmare a plângerii penale formulate împotriva acestuia de către angajator, respectiv DGASPC Vrancea”, se arată într-un comunicat al DGASPC Vrancea, potrivit B1.ro. 

„În contextul prevederilor legislative în domeniu, procedurilor de lucru prelucrate cu toţi salariaţii, codului de etică şi deontologie profesională, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea se delimitează de comportamentul reprobabil al salariatului şi va lua toate măsurile legale ce se impun pentru ca astfel de comportamente să nu se mai regăsească în activitatea cu şi pentru beneficiarii noştri“, se mai arată în comunicat.

Bărbatul a fost suspendat din activitate și este acum cercetat de poliție.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: