Evenimentul Zilei > Actualitate > Pacientă ATACATĂ cu un CUȚIT în SPITAL, la URGENȚE. Cum s-a terminat incidentul
Pacientă ATACATĂ cu un CUȚIT în SPITAL, la URGENȚE. Cum s-a terminat incidentul

Pacientă ATACATĂ cu un CUȚIT în SPITAL, la URGENȚE. Cum s-a terminat incidentul

O femeie a fost acată cu un cuțit chiar în interiorul Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Municipal din Timișoara. Din fericire, agresorul a fost dezarmat la timp.

Incidentul a avut loc în seara zilei de vineri, 23.02.2018. Echipajul de prim ajutor medical de pe autosanitara SMURD, aparținând Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, a predat un pacient la UPU, în urma unei solicitări la 112. 

După predarea bolnavei, în timp ce comandantul de echipaj completa documentele specifice, o femeie foarte agitată a ieșit spunând că în interior este un om care amenință cu un cuțit. Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână, potrivit Banatul Azi.

„Comandantul de echipaj, domnul plutonier major Gheorghe GUGOAȘĂ, fără a sta pe gânduri, a alergat cu curaj în spatele agresorului și, foarte ferm, i-a cerut acestuia să arunce cuțitul.

După un moment de ezitare, agresorul a aruncat cuțitul, după care comandantul de echipaj și ceilalți 2 membri ai echipajului, plutonier adjutant Cristian NICOARĂ și plutonier major Eusebiu PREJBAN, i-au cerut să se culce pe jos. Acesta i-a ascultat, după care pompierii militari l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție.

Datorită curajului și promptitudinii cu care au acționat cei 3 pompieri, nici o persoană nu a fost rănită.

Felicitări celor 3 colegi care au dat dovadă de curaj și prezență de spirit!” a scris ISU Banat pe Facebook.