Evenimentul Zilei > Actualitate > Pacient ucis de șoferul vitezoman al unei ambulanțe
Pacient ucis de șoferul vitezoman al unei ambulanțe

Pacient ucis de șoferul vitezoman al unei ambulanțe

O femeie în vârstă de 83 de ani și-a pierdut viața, după ce șoferul unei ambulanțe, care transporta pacientul de la spital la domiciliu, s-a izbit frontal, cu mare viteză, într-un copac de pe marginea drumului.

Incidentul a avut loc în localitatea Băbeni, județul Sălaj. Martorii susțin că ambulanța circula cu mare viteză, iar la un moment dat, pe un sector de drum cu multe curbe, șoferul ambulanței a pierdut controlul mașinii, iar aceasta s-a răsturnat pe partea dreaptă după care s-a izbit de un copac. În urma acestui accident, pacientul care se afla în interiorul mașinii, a suferit răni grave și a decedat la spital.

Culmea, primarul din Băbeni, Dorel Vancea, a susținut că mașina nu circula cu viteză, dar cu toate acestea partea frontală a acesteia este complet distrusă. Primarul este contrazis și de polițiști care susțin că mașina circula cu viteză foarte mare.

La fața locului, a fost redirecționată o altă ambulanță de la Jibou, care a transportat pacienta la UPU Zalău, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii de 83 de ani.

Pe numele șoferului de la Serviciul de Ambulanță Sălaj a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.