Vlad Voiculescu a scris zilele trecute pe pagina lui de Facebook:

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului…”

Emisiune de Mirel Curea

Nu era nicio încăpere a Parlamentului. Vorbește prost, de fapt, minte sfruntat, ci era pe holul Parlamentului.

„… cu masca dată jos de la gură.

Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”.

Și tot așa, și dă-i și pune-ți cenușă în cap.

Fix în aceeași zi, un cetățean era dus târâș de cinci haidamaci de la Miliție, amendat pentru că nu avea mască și arestat 30 de zile la domiciliu pentru ultraj.

În ce-a constat ultrajul? În timpul reținerii, unul dintre milițieni s-a dezechilibrat, s-a împiedicat de burtă, a căzut și s-a julit.

Iat altul și-a rupt firul de la casca telefonului.

Vaccinarea nu poate fi confiscată și trecută la ONG-uri. Rămâne la Armată!

Acuma, ce să-i spun eu Păcăliciului Vlad Voiculescu?

Dați-vă o amendă sau puneți-i pe polițiști să vă salte cu duba. Sau, și mai bine, dați-vă un șut în fund care să vă scaotă capul impostor din Ministertul ăla. Lăsați-l. Ăia care v-au pus or fi înțeles că trebuie să o mai amâne cu privatizările și cu alte ciordeli.

Spitalele alea două regionale nu pot fi construite fără licitație de austriecii gata pregătiți.

Vaccinarea nu poate fi confiscată și trecută la ONG-uri. Rămâne la Armată!

USR-iștii n-o pot arde încă legal pe canabis.

Chiar toți profesorii nu pot fi arestați.

Casa de Sănătate nu poate fi încă privatizată, iar transplanturile se vor face, în continuare, în țară.

Vlad Voiculescu, un ministru cu diploma pusă la (re)vedere

Duceți-vă și terminați-vă, mai bine, facultatea aia chinuită 11 ani. Că o facultate nu se termină așa, cu o chitanță de mână. Ci cu o diplomă valoroasă, pe care orice ins cu ceva respect de sine o păstrează la loc de cinste, înrămată, la vedere.

Înmânată de un rector, într-o ceremonie publică, la care părinții participă mândri.

Da! Chiar și cei care au fost informatorii Securității. Ceremonie în care sunt încununate eforturile din trecut și care promite un viitor onorabil studentului merituos.

N-a mers nici șmenul, ăla care să fiți viceprimarul care să opereze buzunarele  celor 18 spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Nici ăla cu ministru al Sănătății care să o ardă la scară națională.

NU A ȚINUT!

Luați-vă un job cinstit sau măcar aproape cinstit. Chiar, unchiul d-voastră, Don Nic Novartis, n-are niciun post de contabil să vă ofere?