Evenimentul Zilei > Monden > Ozana Barabancea a renunţat! La Antena 1 s-a aflat din tabloide. Moment de cotitură
Ozana Barabancea a renunţat! La Antena 1 s-a aflat din tabloide. Moment de cotitură

Ozana Barabancea a renunţat! La Antena 1 s-a aflat din tabloide. Moment de cotitură

Ozana Barabancea, celebra membră a juriului emisiunii Te cunosc de undeva (Antena 1), are probleme foarte mari cu o firmă pe care o deţine de 13 ani, astfel că a decis să depună o cerere de insolvenţă.

Conform surselor cancan.ro, afacerea gestionată de Ozana Barabancea a fost serios afectată de pandemia de coronavirus, astfel că artista a decis că a sosit momentul să facă un pas în spate. Unul important, atenţie, având în vedere că este vorba despre o cerere de insolvenţă.

Astfel, marea artistă cooptată în emisiunea Te cunosc de undeva a înregistrat acțiunea (n.r. – ce are ca materie – faliment și obiect cererea debitorului art. 66 din Legea nr.85/2014) pe rolul Tribunalului București. Firma cu o activitate de aproximativ 13 ani se ocupă de interpretare artistică și spectacole, dar ar fi înregistrat pierderi mari în ultima perioadă.

Ozana Barabancea şi-a dat în judecată fostul soț

Aşa cum au dezvăluit cu altă ocazie jurnaliştii site-ului citat, Ozana Barabancea şi-a dat fostul soț în judecată în urmă cu două luni. Acţiunea divei de la Antena 1 a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 3 din București şi se referă la o „pensie de întreținere”.

Din păcate pentru ea, magistrații au admis lipsa calității procesuale a Ozanei Barabancea. Conform cancan.ro, „vedeta nu ar fi fost îndreptățită, în totalitate, să deschidă acea acțiune în instanță”. Altfel, dincolo de aceste probleme, activitatea ei de pe micile ecrane este apreciată de producătorii emisiunii Te cunosc de undeva, show ce a ajuns la al 15-lea sezon.

Adda, ultima câştigătoare de la Te cunosc de undeva

În urmă cu 5 zile, Adda a câștigat cea de-a 13-a ediție a sezonului 15 Te cunosc de undeva. Datorită interpretării melodieo Nobody’s perfect a lui Jessie J, Adda a trasmis suficientă emoție și energie pentru a-i convinge pe cei din juriu că merită să fie marea câştigătoare.

„Este una dintre piesele mele preferate și azi-dimineață m-am trezit fără voce. Toată echipa știe că la repetiții n-am putut cânta nici două note”, a spus Adda, vizibil emoţionată de performanţa realizată.

„Fenomenală provocare. Fenomenală prestația ta. Mi se pare genială. Foarte greu de cântat cu toată coloristica vocală, cu toată energia pe care ai vrut să o transmiți și noi am primit-o din toată inima pentru că ai fost extrem d econvigătoare”, a spus la rândul ei şi Ozana Barabancea.

Emisiunea de divertisment Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1, unde telespectatorii sunt aşteptaţi de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

foto: Adda, ultima câştigătoare a emisiunii Te cunosc de undeva (Antena 1)