Evenimentul Zilei > Monden > Simona Gherghe s-a decis! S-a aflat şi-n Antena 1, până la urmă. Confirmare oficială
Simona Gherghe s-a decis! S-a aflat şi-n Antena 1, până la urmă. Confirmare oficială

Simona Gherghe s-a decis! S-a aflat şi-n Antena 1, până la urmă. Confirmare oficială

Moderatoarea emisiunii Mireasa (Antena 1), Simona Gherghe, a dezvăluit recent că a luat o decizie importantă pentru sănătatea ei şi a familiei sale.

Astfel, vedeta de la Antena 1 nu are nicio rezervă când vine vorba despre vaccinul dezvoltat după apariţia Covid-19. Simona Gherghe aşteaptă cu nerăbdare momentul când va putea să se vaccineze împreună cu familia.

Prezentatoarea reality show-ului Mireasa este conştientă că doar astfel cresc şansele ca România să revină la normalitatea dinaintea pandemiei de coronavirus. De altfel, Simona Gherghe este o susţinătoare declarată a vaccinurilor şi a vaccinării.

Simona Gherghe a făcut vaccinul pneumococic

Simona Gherghe are doi copii, iar în vara acestui an a mers împreună cu familia pentru a se vaccina. La recomandarea medicului de familie, cea care a devenit mamă pentru a doua oară în mai 2019, a făcut vaccinul pneumococic. L-au mai făcut copiii, soţul şi bunicii.

„Este cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de Covid-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem”, dezvăluia Simona Gherghe în urmă cu doar câteva luni.

Şi în toamnă, familia prezentatoarei s-a vaccinat din nou, dar de această dată cu vaccinul pentru gripa sezonieră. Cu privire la vaccinul împotriva Covid-19, prezentatoarea tv își menține poziția şi are încredere în eficienţa acestuia.

Simona Gherghe aşteaptă vaccinul pentru Covid-19

„Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva Covid-19”, a subliniat gazda emisiunii Mireasa pe o reţea de socializare, pe care un urmăritor i-a contestat opiniile legate de vaccinare.

„Dar de poliomlielită, TBC, diferie, tuse convulsivă, rujeolă ai auzit? Sau ar trebui să lăsăm organismul să lupte cu ele?! Mă bucur că te-am dezamăgit! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare”, i-a scris Simona Gherghe pesoanei respective, cu o trimitere evidentă la soţia lui Andi Moisescu (Pro TV), celebră pentru mesajele antivaccinare şi antivaccin.

De altfel, vedeta de la Antena 1 decis să înregistreze un mesaj video în care s-a referit strict la acest subiect: „Am vorbit, zilele trecute despre vaccinare şi mi-am atras pe pagină o mulţime de antivaxeri. Mă aşteptam, pentru că ştiam că sunt reactivi şi agresivi.

Nu-i nimic, eu îmi asum opinia provaccinare! Argumentat şi documentat. Cred în medici şi în evoluţia medicinei, şi în toate armele pe care le avem împotriva unor boli extrem de grave”, a transmis Simona Gherghe conform viva.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.