Evenimentul Zilei > Monden > Apariție uluitoare! Ozana Barabancea, în bustieră la 50 de ani
Apariție uluitoare! Ozana Barabancea, în bustieră la 50 de ani

Apariție uluitoare! Ozana Barabancea, în bustieră la 50 de ani

După ce a fost supusă unei operații de micșorare a stomacului, Ozana Barabancea a slăbit într-un mod spectaculos aproape 60 de kilograme. Jurata de la Te cunosc de undeva nu se oprește, însă, aici și asta o dovedește ultima postare de pe rețelele de socializare.

Ozana Barabancea are mare grijă de silueta ei, mai ales de când a reușit să dea jos kilogramele în plus. La cei 50 de ani ai săi, vedeta Antena 1 merge la sala de sport și nu are nici cea mai mică problemă să își arate formele și corpul pe rețelele sociale.

De curând, aceasta a postat un videoclip pe o rețea de socializare, unde apare doar în bustieră, în timp ce își face antrenamentul. Ea a scris și un mesaj care însoțește videoclipul: „Ne-am reapucat de sport. Era și cazul”.

Vedeta a încercat nenumărate modalități în trecut pentru a slăbi, ba chiar a ținut și câteva diete destul de drastice, dar fără rezultat. După ce a apelat la bisturiu, diferența este uriașă, iar Ozana pare mai sigură pe ea ca niciodată și arată așa cum și-a dorit dintotdeauna. Dar, nici acum, după ce a ajuns la greutatea de 60 de kilograme, după ce a dat jos tot atâtea, soprana nu se culcă pe o ureche. Ea nu renunță la diete, regim și mai ales la sport.

„E bine să nu fim grași. Când eram grasă nu-mi doream nici să aud de sport, dar nici de nutriționist. Refuzam categoric și ziceam cine mă place mă place așa cum sunt. Asta e o tâmpenie. Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb „Doamne, cum am putut?”, declara Ozana, acum câteva luni.