Evenimentul Zilei > Actualitate > „JEGOSULE!” Oreste l-a făcut praf pe Badea. „Rămâi un lingău sinistru” Ce a provocat atacul virulent?
„JEGOSULE!” Oreste l-a făcut praf pe Badea. „Rămâi un lingău sinistru” Ce a provocat atacul virulent?

„JEGOSULE!” Oreste l-a făcut praf pe Badea. „Rămâi un lingău sinistru” Ce a provocat atacul virulent?

Oreste și Mircea Badea sunt protagoniștii unui nou scandal. Oreste l-a atacat pe dur pe fostul său prieten după ce realizatorul Antena 3 i-a numit „descreierați” pe cei care au ieșit în stradă pe 22 decembrie.

Mircea Badea, sau furunculul comunistoid o comite din nou! De data asta grav!

 

Când ești fiu de securiști, când îl sorcoveai pe Ceaușescu și apăreai ca pionier la tv lăudând mărețele realizări ale comunismului, nu ai cum, organic sa înțelegi jertfa unor martiri pentru demnitate și libertate! Rămâi un lingău sinistru, pupator de cururi de penali scârboși…dacă pentru tine, comemorarea morților din 22 Decembrie 1989 înseamnă socializarea unor descreierați care blocheaza traficul, atunci poți fi linistit! La comemorarea ta se va circula fluid! Jegosule!”, este mesajul postat de Oreste Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

„Că se trezesc cinci descreieraţi să iasă la socializare gratis mă doare în cot. Dar că li se permite să blocheze oraşul, asta mă scoate din răbdări”, a fost mesajul lui Mircea Badea care l-a înfuriat pe Oreste.