Orban a anunțat când PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Orban a anunțat când PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, la Palatul Parlamentului, că PNL va depune o moțiune de cenzură „în momentul în care Guvernul PSD – ALDE” se află „în cea mai proastă situație”. De altfel, prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat în cadrul Consiliului National al partidului, ca liberalii vor depune și in aceasta sesiune parlamentara o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

„Știți foarte bine că în fiecare sesiune parlamentară  avem dreptul de a depune o moțiune de cenzură, vom folosi acest drept constituțional, în momentul cel mai potrivit în care vom considera că Guvernul este în cea mai proastă situație și în care considerăm noi că există cele mai mari șanse ca o moțiune de cenzură să treacă. Până la sfârșitul sesiunii (parlamentare -n.r.) mai este timp. Vom căuta cel mai prielnic moment pentru a depune această moțiune de cenzură”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, la Palatul Parlamentului.

În luna noiembrie 2017, PNL a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose, intitulata "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma", care a fost respinsa.

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, declara atunci, în cadrul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura, că acțiunile Guvernului PSD-ALDE sunt indreptate impotriva interesului national, iar aroganta celor două partide de guvernământ a atins cote greu de imaginat.

Ne puteți urmări și pe Google News