Evenimentul Zilei > Politica > Orban despre Tăriceanu: „Ponta probabil că l-a angajat pe post de şofer, pentru că numai locul ăsta era liber”
Orban despre Tăriceanu: „Ponta probabil că l-a angajat pe post de şofer, pentru că numai locul ăsta era liber”

Orban despre Tăriceanu: „Ponta probabil că l-a angajat pe post de şofer, pentru că numai locul ăsta era liber”

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban îl ironizează pe fostul său coleg Calin Popescu Tariceanu, care şi-a lansat, în week-end, un nou partid, PLR.

"PNL nu numai că nu a murit (așa cum declarase Tăriceanu – n.r.) , dar a devenit mai puternic şi a reuşit să înglobeze alte două formaţiuni politice de centru-dreapta, practic asigurând unificarea forţelor politice de dreapta din România aproape în integralitate", a spus Orban pentru ziare.com."Domnul Tăriceanu s-a îndrăgostit de domnul Ponta, care probabil că l-a angajat pe post de şofer, pentru că numai locul ăsta era liber şi, oricum, domnul Ponta fiind copilot avea nevoie de un şofer". Orban a mai apreciat că Tariceanu "pentru liberalism nu mai există din momentul în care a ajuns în postura de angajat al PSD".

Întrebat ce îi caracterizează pe foştii săi colegi liberali care l-au urmat pe Tariceanu în Partidul Liberal Reformator (PLR), Ludovic Orban a răspuns: "Relaţii de afaceri cu statul, dosare penale sau promisiuni de funcţii guvernamentale". El s-a arătat convins că PLR "nu va ajunge nicăieri, va rămâne la stadiul la care este, de vasal al PSD; sunt mercenari ai PSD şi nimic altceva".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: