Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban a lansat o SERIE DE ATACURI la adresa PSD: „Aștia sunt DEMENȚI”
Ludovic Orban a lansat o SERIE DE ATACURI la adresa PSD: „Aștia sunt DEMENȚI”

Ludovic Orban a lansat o SERIE DE ATACURI la adresa PSD: „Aștia sunt DEMENȚI”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat o serie de atacuri la adresa PSD prin care îi numește pe toți „demenți”. În același timp, Orban anunță și că va câștiga următoarele alegeri.

„La o creștere economică de 7%, profitul firmelor pe ansamblul economiei a crescut cu doar 2%, adică profitul firmelor în anul 201, când teoretic trebuia să avem o creștere a profiturilor măcar apropiată de creșterea economică, creșterea profiturilor firmelor a fost mai mică decât rata inflației, adică profiturile au fost mai mici în 2017 față de 2016”, a spus Orban în deschiderea discursului său din cadrul întâlnirii filialelor PNL din zona sud-est la Murighiol.

„Este o nebunie generalizată. L-am văzut ieri pe Teodorovici că anunță iar o modificare a Codurilor fiscale. Domnule, ăștia sunt demenți, ăștia nu știu ce înseamnă afacere, ăștia în viața lor nu și-au făcut un plan de afaceri, cred că nici în familia lor nu și-au făcut un plan de cumpărături pentru că nu poți să schimbi de pe o zi pe alta. În 2017 a fost schimbat Codul fiscal de 115 ori. Gândiți-vă ce nebunie, ce neîncredere, ce bulversare în fiecare companie la fiecare modificare a Codului fiscal, modificări dramatice”, a mai spus Orban, conform G4media.

Orban şi-a încheiat discursul cu un atac la Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Dragnea este paranoic. Dragnea nu suportă decât oamenii mai proști decât el. Dragnea, dacă vine și îi spune unul la ureche – vezi că Fifor, nu zic întâmplător lucrul ăsta, vrea să-ți ia locul, păi îl execută instant pe omul respectiv. Deci este ceva, a distrus complet orice fel de logică în materie de numire a oamenilor. Nu mai contează criteriile de competență, de experiență profesională, managerială. Cât de prost să fii, dacă ești sluga lui Dragnea și dacă asculți poruncile lui Dragnea, ești bun pentru orice poziție în România”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: