"Oricine mă cunoaşte sau a lucrat cu mine ştie că eu nu sunt o persoană care ar vrea în mod intenţionat să supere sau să facă pe cineva să se simtă stânjenit. Îmi cer scuze faţă de oricine s-a simţit stânjenit sau nerespectat. Nu am intenţionat niciodată acest lucru", a declarat Morgan Freeman.

O tânără asistentă de producţie, citată de CNN, care ar fi lucrat cu actorul în filmul "Going In Style", a spus că a fost nevoită să suporte în mod constant pe platoul de filmare o serie de atingeri nedorite și comentarii indencente din partea renumitului actor.

Femeia a spus că octogenarul o atingea cu palmele pe spate şi îi făcea uneori masaj în zona inferioară, la mijloc. "A încercat să îmi ridice fusta şi m-a întrebat dacă purtam lenjerie intimă", a dezvăluit ea.

O altă femeie din echipa de producţie a filmului "Now You See Me", un film din 2012 în care a jucat și Freeman, a raportat un comportament similar. Ea afirmă că actorul a agresat-o sexual, dar şi pe alte asistente, făcând anumite comentarii despre trupurile lor.

 

Te-ar putea interesa și: