Evenimentul Zilei > Politica > Oprișan aruncă bomba în PSD: Să nu fie ziua trădării!
Oprișan aruncă bomba în PSD: Să nu fie ziua trădării!

Oprișan aruncă bomba în PSD: Să nu fie ziua trădării!

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, a spus că PSD îl va „supraveghea foarte de aproape” pe candidatul la funcția de premier, Mihai Tudose și și-a exprimat speranța că alegerea acestui nume de premier să nu fie o trădare a alegătorilor și a membrilor de partid.

Întrebat cum comenteză că Tudose a avut zero realizări în raportul de evaluare a Guvernului Grindeanu, Oprişan a spus: „Haideţi să nu mai vorbim despre chestia asta, haideţi să-l lăsăm pe domnul preşedinte al României să-şi îndeplinească prerogativele constituţionale, şi Parlamentul, şi vorbim după aia”.

"Să dea Dumnezeu să ne ţinem promisiunile faţă de cetăţenii României, pentru că asta este cel mai important. Să ne ţinem promisiunile şi să îndeplinim programul de guvernare, pentru că altfel va trebui să consemnăm faptul că ziua de astăzi a marcat sau poate marca, într-un fel sau altul, ziua faptului că ne-am trădat membrii, simpatizanţii şi alegătorii", a precizat Oprişan.

„Cu mare încredere privesc candidatul pentru funcţia de prim-ministru şi viitorul Guvern pe care vreau să vă spun foarte clar că îl vom supraveghea foarte de aproape. Mihai Tudose este un coleg foarte bun şi a demonstrat la Economie că se pricepe şi are cunoştinţele necesare”, a mai spus PSD-istul.

Întrebat dacă e ziua trădării, el a spus că "e ziua victoriei PSD".