Oprescu, politicianul anului la TVRi

Oprescu, politicianul anului la TVRi

Primarul general al Capitalei a primit Premiul Politicianul anului la cea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă acordate de TVR Internaţional (TVRi), informează Televiziunea Publică.

În afară de Sorin Oprescu, printre laureaţii s-au numărat şi Sergiu Nicolaescu, care a primit Premiul pentru întreaga activitate, dar şi Cristian David, ministrul Internelor şi Reformei Administrative, căruia i-a fost decernat Premiul de Excelenţă pentru implicarea în gestionarea crizei din Italia.

De asemenea, Costel Busuioc a primit Premiul de Excelenţă, în timp ce echipa României la Jocurile Olimpice de la Beijing a obţinut Premiul pentru Sport.

În acelaşi timp, Premiul pentru Tineret la Gala TVRi a fost atribuit Ioanei Ferariu, Andei Vlădoiu, lui Luca Ilieşiu, Radu Iordache, Cătălin Ene Munteanu şi Cosmin Ion, elevi ai Colegiului Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti, laureaţi ai concursului NASA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, Mircea Vergeleţ, inginer silvic în cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, a primit Premiul pentru Mediu, acordat pentru activitatea privind Parcurile Naţionale şi Rezervaţiile Naturale din România, în timp ce firma E.ON Gaz a obţinut Premiul pentru cea mai mare investiţie străină în România pe anul 2008.

Tot aseară emisiunea "VINEri STAR la TVRI" a obţinut Premiul publicului. Emisiunea a obţinut voturile a circa 20.000 de telespectatori.

În cadrul evenimentului au susţinut recitaluri Dida Drăgan, Lucreţia Ciobanu, Adrian Daminescu, trupa Sistem, Dumitru Fărcaş, trupa X-Treme, Sofia Vicoveanca, Blaxy Girls, Felicia Filip şi K1.