Evenimentul Zilei > Politica > Ce spune Oprea despre SCENARIUL lui Vanghelie
Ce spune Oprea despre SCENARIUL lui Vanghelie

Ce spune Oprea despre SCENARIUL lui Vanghelie

Aflat la Curtea de Apel București pentru un proces, fostul vicepremier Gabriel Oprea a răspuns întrebărilor jurnaliștilor referitoare la scenariul lui Vanghelie.

Fostul primar al Sectorului 5 a declarat, joi, că fostul director al SRI, George Maior, l-ar fi drogat pe Gabriel Oprea.

„Fiți siguri că știu tot. Pot să vă spun că în următoarele zile voi face o conferință de presă pe acest subiect. Uitați-vă ce am declarat imediat la congres, în perioada aceea. Parcă am avut o intuiție. Ce am spus atunci se adeverește acum. Nu neapărat că știam că au fost la Gabriel Oprea, știam de implicarea lui Gabriel Oprea și a lui Coldea. Cred că mai mulți știu, dar nu au curaj să vorbească. Știu și cum a fost anunțate persoanele implicate, plecând de la dl Maior în jos, de cine au fost anunțate de ședințele noastre oficiale. M-am dus la dl Oprea să-l rog să-l ajute pe dl Ponta și n-a vrut. L-a ajutat pe Mircea Geoană și, surpriză,a câștigat Ponta. (…) Dl Oprea zice că dl Maior l-a drogat. Căutați-l să vă zică dumneavoastră”, a declarat Vanghelie, comentând dezvăluirile din episodul XI al serialului „Noi suntem Statul!”.

„M-ați auzit vreodată comentând ceva despre domnul Vanghelie?”, a răspuns Gabriel Oprea, întrebat de jurnaliști despre declarațiile fostului primar, potrivit Stiripesurse.ro.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: