Evenimentul Zilei > International > S-a AFLAT cine stă în SPATELE spatele Pactului ONU pentru migrație
S-a AFLAT cine stă în SPATELE  spatele Pactului ONU pentru migrație

S-a AFLAT cine stă în SPATELE spatele Pactului ONU pentru migrație

Guvernul german a înșelat publicul, declară liderul partidului populist de opoziție, pentru Breitbart Londra, deoarece documentele interne ale Oficiului Federal de Externe arată că guvernul Angelei Merkel a fost principalul arhitect al pactului controversat al ONU privind migranții.

Ministerul Afacerilor Externe afirmă că guvernul german se află în spatele Pactului Global privind Refugiații spunând că, deși nu sunt obligatorii din punct de vedere juridic, a fost conceput ca fiind "obligatoriu din punct de vedere politic",  a declarat deputatul Petr Bystron. 

Profesorul belgian de drept internațional, Pierre d'Argent, a explicat că acordul stabilește un "cadru legal" care poate fi folosit de avocați pentru a interpreta sensul legii (…)  se poate imagina că în unele cazuri în fața jurisdicțiilor internaționale, avocații pot folosi acest pact ca instrument de referință", a spus d'Argent.

Alexander Gauland, co-lider al partidului populist populist AfD, a  declarat pentru Breitbart London:

"Este din ce în ce mai evident că guvernul german încearcă să înșele publicul. Ei încearcă să legalizeze retroactiv deschiderea ilegală (dorită de Merkel) a frontierelor începând din 2015. Dacă AfD nu ar fi ridicat subiectul Compactului Global, nimeni nu ar fi știut vreodată până când nu ar fi fost prea târziu ".

"Acum descoperim că acest contract este de mult timp în lucru la inițiativa germană. Cu toate acestea, cei responsabili nu s-au deranjat niciodată să o menționeze. Vom face tot posibilul pentru a preveni acest dezastru".

Aici este documentul!