Înainte să o cunoască pe Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o relație cu Mirela Bucovicean. Cei doi au fost împreună cinci ani și mulți credeau că vor ajunge în fața altarului.

Pe vremea când formau un cuplu, Andi Moisescu a vorbit despre relația lui cu Mirela Bucovicean și avea numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Când am început relaţia cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras şi fizic de o femeie ca să existe o relaţie. Şi, în cazul nostru, atracţia există. A existat din plin, din prima clipă, şi mai exista şi azi”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu.

Cei doi s-au despărțit însă în 2003, iar de atunci, Mirela s-a concentrat mai mult de carieră. Și-a dezvoltat o afacere și și-a deschis un magazin online din care câștigă foarte mulți bani.

Mirela Bucovicean a înființat în urmă cu câțiva ani Molecule F, o platformă care aduce în prim-plan designul românesc. De asemenea, a lansat într-un centru comercial din București cel mai mare concept store dedicat exclusiv designului românesc.

„Pentru mine progresul profesional este să cer în fiecare zi mai mult de la mine, să nu mă opresc la apariția unui succes intermediar, să învăț constant, să fiu curioasă, să caut răspunsuri, să pot da societății ceva înapoi”, declara Mirela Bucovicean într-un interviu, conform Cancan.


Businessul Mirelei a fost lansat în urmă cu 9 ani și în scurt timp afacerea a scos un profit de 200.000 de euro. Fosta iubită a lui Andi Moisescu lucrează de la vârsta de 14 ani în domeniul antreprenoriatului în modă.

Mirela a lucrat la afacerea familiei și astfel experiența pe care o avea a ajutat-o la construirea proiectului care avea să fie unul de succes. Mirela a investit inițial în afacere aproximativ 50.000 de euro, dar ulterior afacerea ei a crescut și Molecule F s-a transformat într-un brand de succes. Astăzi site-ul este unul exclusivist și dictează tendințele în rândul designerilor autohtoni.

Înainte de a pune bazele propriei firme Mirela a lucrat în radio, TV, presă, editor de fashion sau beauty, iar ulterior s-a axat pe marketing și vânzări. A terminat Universitatea pentru Relații Economice Internaționale și Drept, iar experiența mediului de business și independența le-a câștigat în cadrul afacerii de familie.

„Experiența mea universitară este în domeniul economic și în cel juridic. Am terminat Facultatea de Relații Economice Internaționale și Facultatea de Drept. Când ești mic, cel puțin generația mea, nu aveam în cap că vreau să fiu antreprenor, dar sunt rezultatul educației pe care am primit-o acasă.

Este influența mamei mele, care m-a împins întotdeauna înainte și să fiu pe picioarele mele, să fiu independentă, să fiu serioasă în munca pe care o fac. Tot ce am învățat acasă am aplicat”, a declarat Mirela.