Evenimentul Zilei > Actualitate > Olivia Steer a pornit RĂZBOIUL CU AUTORITĂŢILE. Fosta moderatoare CERE DOVEZI despre moartea COPIILOR RĂPUŞI DE RUJEOLĂ
Olivia Steer a pornit RĂZBOIUL CU AUTORITĂŢILE. Fosta moderatoare CERE DOVEZI despre moartea COPIILOR RĂPUŞI DE RUJEOLĂ

Olivia Steer a pornit RĂZBOIUL CU AUTORITĂŢILE. Fosta moderatoare CERE DOVEZI despre moartea COPIILOR RĂPUŞI DE RUJEOLĂ

Olivia Steer a participat miercuri seara la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, şi a lansat o teorie incredibilă în direcţia autorităţilor. Fosta moderatoare TV a cerut dovezi care să arate că trei copii au murit recent din cauza epidemiei de rujeolă.

„Vreau dovezi care să arate că au murit din cauza asta.

Gâdea: E totuşi ceva periculos în a căuta variante care nu sunt demonstrate ştiinţific. A nu te lupta cu cancerul, pentru că se regenerează este sigur?

Olivia: Eu nu sunt răspunzătoarea pentru capacitatea de înţelegere a fiecăruia. În articolul de pe blog se spune că cercetătorii studiului citat au ajuns la concluzia că tumoarea mamară e "too little to feel". Există posibilitatea să apară mici erori. Nu sunt cercetător ştiinţific.

Gâdea: Crezi că citostaticele şi celelate medicamente pentru cancer sunt un tratament de folosit?

Olivia: Nu e treaba mea să îmi dau cu părerea despre citostatice. S-a făcut un studiu pe oncologii care au fost rugaţi să dea cel mai sincer răspuns: ar recomnda membrilor familiilor lor citostatice, dacă s-ar îmbolnăvi? 70-80% au spus că nu. Ei nu ar urma acest tratament. Hai să ascultăm specialiştii. Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viaţa lui persoanală, de ce recomandă pacienţilor aşa ceva, dar el nu ar face asta niciodată.

Nu mi se pare normal că la argumente să vii cu atacuri la persoana mea şi asupra familiei mele. Este un mod abject de a trata problema. În loc să răspunzi la argument printr-un alt argument, tu ataci persoana.

Vreau să fie limpede un lucru: sunt mamă, am doi copii. Aş vrea ca în fiecare părinte să existe încredere despre cine sunt copiii lor şi să îi protejeze. De ce pe orice prospect al vaccinurilor la efecte secundare este trecut autismul? De ce vaccinurile conţin mercur şi aluminiu?”, a declarat Olivia Steer la Antena 3.