Evenimentul ZileiPoliticaSoția lui Dan Barna, declarație șocantă în USR: „Niște c….i”

Soția lui Dan Barna, declarație șocantă în USR: „Niște c….i”

Soția lui Dan Barna, declarație șocantă în USR: „Niște c….i”
Scandal monstru printre rândurile USR-iştilor care au fost jigniţi grobian de către cea care se dorea a fi prima doamnă a României.

Potrivit celor relatate de Digi24, soţia lui Dan Barna, Olguţa Barna,  ar fi avut o intervenţie nepotrivită în timpul unei video-conferinţe cu colegii de partid: „A avut o interenție extrem de nepotrivită la început. Cred că nu și-a dat seama că o auzim. Era cu el și poate credea că era pe mute”, au declarat surse din interior.

„Niște c….i”, ar fi spus doamna Barna despre membrii Consiliului Politic care îi cereau lui Dan Barna să își dea demisia pentru asumerea eșecului de la alegerile din primul tur.

„A spus că anumiți lideri nu au tras pentru el și că dacă ar fi candidat Cosette sau Stelian nu ar fi luat nici măcar 3%”, susțin sursele citate mai sus.

Mai mult, voci din USR spun că Barna și echipa caută vinovați în partid caşi cum el nu ar fi avut nicio vină. Iar unii lideri au spus că e ridicol să fie acuzați că nu au tras, când organizațiile respective au avut rezultate bune. De exemplu, Barna în județul Sibiu a scos 11%, un rezultat rușinos deoarece Viorica Dăncilă a scos un scor mult mai bun la el acasă venind pe locul doi după Iohannis.

La şedinţa cu pricina au participat parlamentari, europarlamentari, membri ai Biroului National şi lideri ai grupurilor de consilieri locali. Printre ei fiind: Mihai Goţiu, Cosette Chichirău, Tudor Benga şi alţii.


Accesează: