Evenimentul Zilei > Sport > Olandezii acuză că Hagi că s-a folosit de Ajax pentru transferul lui Ianis. Reacţii dure
Olandezii acuză că Hagi că s-a folosit de Ajax pentru transferul lui Ianis. Reacţii dure

Olandezii acuză că Hagi că s-a folosit de Ajax pentru transferul lui Ianis. Reacţii dure

Ianis Hagi (20 de ani) este la un pas de a fi transferat în Belgia, dar se pare că Ajax nu a fost niciodată interesată de serviciile fiului lui Gică Hagi, așa cum „Regele” susținea.

Presa olandeză a tunat recent la adresa lui Gică Hagi, după ce „Regele” a afirmat, la începutul lunii iunie, că Ianis e aproape de un transfer la Ajax. Însă, jurnaliștii batavi spun că mutarea n-a fost niciodată atât de aproape.

Mike Verweij, ziarist la publicaţia olandeză De Telegraaf şi expert pe Ajax, susține că numele trupei din Amsterdam a fost adus în discuţie pentru ca jucătorul să se bucure de o cotă foarte bună

Sper că Hagi va semna în curând cu Genk. Să scăpăm de această prostie nesfârşită. N-a fost niciodată în atenţia lui Ajax. Este un exemplu clasic de abuz/folosire a numelui Ajax pentru a-l plasa pe jucător mai bine pe piaţă”, a fost mesajul postat de Mike Verweij pe contul său de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.