Evenimentul Zilei > International > Fost ofițer de informaţii al CIA: Trump se află într-o „bătălie istorică“ cu „Deep State“. Este primul preşedinte care se OPUNE acestui „Guvern din Umbră“
Fost ofițer de informaţii al CIA: Trump se află într-o „bătălie istorică“ cu  „Deep State“. Este primul preşedinte care se OPUNE acestui „Guvern din Umbră“

Fost ofițer de informaţii al CIA: Trump se află într-o „bătălie istorică“ cu „Deep State“. Este primul preşedinte care se OPUNE acestui „Guvern din Umbră“

Un fost ofiţer CIA, Kevin Shipp, a spus că ceea ce se întâmplă la Washington DC este o bătălie istorică între președintele Statelor Unite Donald Trump, și ceea ce numeşte el „guvernul din umbră“.

Şi asta include CIA, FBI și NSA – Agenția de Securitate Națională care aparţine de Agenția guvernamentală a Departamentului Apărării al Statelor Unite ale Americii.

"Președintele Trump este primul președinte care se opune acestui "guvern de umbră". Ei l-au spionat pe Trump de când a candidat pentru presedinţie. Deci, este o acţiune imensă, este istorică și nimic asemănător nu s-a mai întâmplat vreodată în vreun guvern occidental", a declarat fostul agent CIA.

"Guvernul din umbră" sau „Deep State“ controlează Congresul, sistemul judiciar și președintele Statelor Unite

"Nimeni nu s-a ridicat împotriva lor în afara lui Donald J. Trump. Nu se așteptau la aşa ceva. Trump i-a făcut să tremure în cizme pentru că s-au angajat în supravegherea ilegală (…). Ei s-au angajat într-o luptă falsă împotriva campaniei lui Trump, plasând literalmente spioni în campania chiriaşului de la Casa Albă.  Vă pot garanta că se grăbesc să dispară ca niște șobolani care încearcă să părăsească nava aflată în pericol de scufundare (…). Au încercat o lovitură de stat împotriva unui președinte american ales în mod corespunzător", a mărturisit Kevin Shipp pentru usawatchdog. 

 

Ce s-a întâmplat cu președintele Trump a fost o „farsa“

Trump a numit-o "trădare" şi "vânătoarea de vrăjitoare" venind  chiar şi din partea mass-media americane: „Ei știu, și ei fac tot posibilul pentru a sprijini acești jucători din umbra (statul paralel), deoarece o parte a mass-media a fost complice la acest acord secret fals cu Rusia", a mai spus fostul agent CIA.

Au tras și au ratat

Potrivit lui Shipp, noul procuror general, William Barr, este omul potrivit de a da în judecată făptașii care au pus la cale aceste manevre mârşave. Shipp a spus: "Barr a fost un avocat al CIA. La început am fost sceptic, dar acum îl susțin pe Barr". "Barr are un avantaj față de CIA și FBI. Știe cum funcționează acest sistem. Știe cum să-i împiedice. El știe şi cum vor folosi clasificarea dosarului pentru a încerca să ascundă ceea ce au făcut".

A fost  vorba despre spionaj, de șantaj împotriva oponenților politici începând cu Trump

"Comey, Brennan şi alţi democraţi, au venit și au cerut informații care existau în supercomputerele NSA și au folosit acele informații pentru a compromite campania lui Trump … L-au spionat pe Donald Trump şi acest lucru ne trimite la Barack Obama și, desigur, la Hillary Clinton. Practic  Hillary Clinton a fost capul împreună cu Obama. Ei au folosit această putere pentru a intimida pe alții și, probabil, pentru a-i face să cânte exact așa cum doreau ei … Toți s-au angajat în activități criminale flagrante. Toți au crezut că "Prințesa Globalizării" urma să fie aleasă, și dintr-o dată… boom. Donald Trump a fost ales, și au intrat în panică"

Kevin Shipp crede că Gina Haspel, director la Central Intelligence Agency, va reveni și îl va ajuta pe Barr cu informațiile necesare. Pe de altă parte, Shipp spune că directorul FBI, Christopher Wray, va trebui probabil să fie înlocuit şi anchetat pentru rolul pe care el şi  FBI l-au jucat în "farsa Trump / Rusia".

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.