Evenimentul Zilei > Actualitate > Ofițer în rezervă al SRI: “Mugurel Isărescu e ofițer activ al unui serviciu de informații” VIDEO
Ofițer în rezervă al SRI: “Mugurel Isărescu e ofițer activ al unui serviciu de informații” VIDEO

Ofițer în rezervă al SRI: “Mugurel Isărescu e ofițer activ al unui serviciu de informații” VIDEO

Ofițerul în rezervă al SRI Adrian Radu susţine că Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, “e încă ofițer activ al unui serviciu de informații”.

Adrian Radu a explicat prin intermediul unei intervenții telefonice la B1TV, în cadrul emisiunii "X-Press", moderată de Sabin Orcan, că există certitudinea că guvernatorul BNR este încă ofițer activ. "Din punctul meu de vedere vă spun cu siguranță că Mugurel Isărescu e ofițer încă activ al unui serviciu de informații. Eu am informații, dovezi, probe de la șefi de unități care mi-au confirmat asta după 1990, ceea ce e foarte grav în România".

Radu a precizat că există informații potrivit cărora "Ponta ar fi fost racolat după 1989, pentru tata socru sunt indicii că a fost ofițer acoperit al securității, iar fostul președinte al țării afirma că Ponta e ofițer acoperit", dar  "Isărescu e sigur ofițer acoperit și a fost ofițer al securității".

"Eu vă dau foarte multe exemple de ofițeri ai securității care activează legal în cadrul SRI", a adăugat Radu căruia i s-a cerut să dea un nume. "Marin Constantin" a fost primul nume dat de bărbat.

Întrebat cui aparține vina, Radu consideră că "vina nu e a lor. Sunt foarte mulți oameni de afaceri, oameni potențiali. Începând din '93-94, de când era domnul Măgureanu la conducerea SRI, s-a constituit în mod oficial statut de ofițer acoperit".

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: