Evenimentul Zilei > Sport > Oficialii FRF, arătați cu degetul. „Oamenii care conduc acolo nu prea știu fotbal”
Oficialii FRF, arătați cu degetul. „Oamenii care conduc acolo nu prea știu fotbal”

Oficialii FRF, arătați cu degetul. „Oamenii care conduc acolo nu prea știu fotbal”

Florin Talpan a fost deranjat din cauza prezentării pe care oficialii FRF i-au făcut-o lui Mirel Rădoi

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a luat foc după ce oficialii de la Federația Română de Fotbal l-au prezentat pe Mirel Rădoi, ca fiind un fost fotbalist ce a jucat la Steaua, în perioada 2000 – 2009. Talpan a ținut să facă precizări pe această temă și a spus că șefii de la „Casa Fotbalului” nu se pricep la fotbal.

„Mirel Rădoi a jucat pentru Steaua București între anii 2000 și 2003. După 2003 nu a mai jucat la Steaua București. A jucat pentru o altă echipă, care nu a fost Steaua, ci s-a dat drept Steaua și a folosit ilegal marca și numele Steaua, așa cum justiția a stabilit deja.

E trist că, în 2019, FRF nu știe acest lucru. Dar poate e de înțeles, având în vedere că FRF a fost înființată de-abia în 2002 și că oamenii care conduc acolo nu prea știu fotbal, cum au dovedit prin ratarea calificării la atâtea Mondiale și Europene.

Nici nu mai e de mirare că suporterii naționalei nu îi plac și sunt dispuși să facă aproape orice ca să scape de ei. Din păcate, cei de la FRF nu pricep că acest gen de comportament este exact împotriva suporterilor și a fotbalului.

Prin această încercare penibilă de dezinformare, FRF s-a făcut și mai antipatică, dacă se putea. A jignit clubul Steaua și pe suporterii săi. Dacă, într-adevăr, cei de acolo iubesc fotbalul, eu unul aștept ca ei să își ceară scuze atât față de clubul Steaua, cât și față de suporterii steliști. Altfel, să nu se mire dacă la următorul meci al naționalei vor fi din nou huiduiți, ca și până acum”, a spus Talpan pentru gsp.ro.