Oferte de ultim moment de Ziua Îndrăgostiţilor

Oferte de ultim moment de Ziua Îndrăgostiţilor

Agenţiile de turism din România promovează oferte speciale cu ocazia Valentine’s Day, iar opţiunile sunt pentru toate gusturile şi buzunarele.

Paris, unul dintre cele mai căutate oraşe de către cei care vor să evadeze într-un spaţiu plin de romantism, artă şi cultură, îi aşteaptă pe turiştii români cu oferte care pornesc de la 320 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun şi transport cu avionul. Oferta vine din partea agenţiei Calibra Invest şi este valabilă pentru perioadele 11-14 februarie şi 12-15 februarie.

Italia reprezintă o altă destinaţie aflată în topul preferinţelor îndrăgostiţilor din întreaga lume. Şi dintre toate oraşele sale, nu ar putea fi altul mai potrivit pentru a petrece câteva zile cu totul speciale decât Veneţia. Terra Sejur le oferă celor interesaţi un pachet care include transport cu avionul şi cazare trei nopţi cu mic dejun într-o vilă construită în secolul al XVI-lea, la un preţ de 160 de euro de persoană, pentru perioada 11-14 februarie.

Minivacanţă în Insula Afroditei, de la 269 de euro

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru cei care doresc să viziteze Cipru, una dintre cele mai frumoase insule ale Mării Mediterane, agenţiile de turism din România au pregătit pachete speciale cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, la preţuri care pornesc de la 269 de euro de persoană. La acest preţ este oferta agenţiei Calibra Invest, care include transport cu avionul, trei nopţi de cazare cu regim de demipensiune la un hotel de patru stele, în staţiunea Limassol, în perioada 13-16 februarie, precum şi taxa de aeroport şi o excursie.

Barcelona, oraşul spaniol care atrage poate cei mai mulţi dintre turiştii care aleg această ţară, poate fi vizitat la un preţ de 290 de euro de persoană, ofertă promovată de agenţia Dacris Travel, care include transport cu avionul şi trei nopţi de cazare cu mic dejun, în perioada 11-14 februarie.

Cei care îndrăgesc Spania, pot opta şi pentru o minivacanţă la Malaga, principalul centru urban de pe Costa del Sol. Ofertele pornesc de la 280 euro de persoană şi includ trei nopţi de cazare în regim de demipensiune şi transport cu avionul.

BUGET REDUS

Pachete turistice pentru toate buzunarele

Ofertele nu lipsesc nici pentru românii care preferă să nu se deplaseze prea departe de ţară pentru a petrece două sau trei zile alături de partenerul de cuplu şi aleg, spre exemplu, Bulgaria. La Balcic, una dintre cele mai frumoase staţiuni ale Mării Negre, pentru două nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele, cei interesaţi vor plăti 51 de euro de persoană. Oferta vine din partea agenţiei Bliss Travel, însă trebuie precizat că ea nu conţine transport şi este valabilă pentru intervalul 11-13 februarie.

Trei nopţi de cazare la Praga, de la 99 de euro/persoană

O altă alternativă pentru cei cu bugete reduse este Ungaria, anume zona Miskloctapolca, unde, pentru două nopţi de cazare cu mic dejun, la un hotel de trei stele, veţi plăti 62 de euro de persoană. Oferta amintită este promovată de agenţia Carpathian Travel şi nici ea nu include transportul. Aceeaşi agenţie are pentru cei interesaţi şi o ofertă pentru Praga, la un preţ de 99 de euro de persoană. Aceasta include transport cu autocarul, trei nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele, iar plecarea are loc pe 12 februarie.

Dintre destinaţiile interne, cele mai populare rămân cele de pe Valea Prahovei şi din zona Bran-Moeciu.

Majoritatea cuplurilor preferă, pentru această ocazie, zonele montane, însă nu lipsesc nici ofertele de pe litoral, la preţuri care pornesc de la 300 de euro pe cameră, în regim all inclusive, ne-a spus Traian Bădulescu, consultant pe turism. Majoritatea celor care cumpără astfel de pachete turistice este formată din tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, care aleg, în general, variante cu buget redus, fie la noi în ţară, fie în Bulgaria. Însă, în ultimii ani s-a putut observa o creştere şi pe segmentul de vârstă care depăşeşte 45 de ani, adaugă consultantul, această categorie preferând una dintre capitalele din vestul Europei.

"Principalele destinaţii din străinătate preferate de cuplurile de români sunt Paris, Roma şi Barcelona." TRAIAN BĂDULESCU, consultant turism