Un club din Premier League i-a oferit lui Gigi Becali 10 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man (21 de ani). Latifundiarul a refuzat propunerea, fiind dispus să-l cedeze pe jucătorul de bandă pentru de două ori mai mulți bani.

„Chiar ieri am avut o ofertă de 10 milioane pe Man și le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred că era echipa. Mi-au zis echipa, dar nu știu să ți-o zic, cred că e din prima ligă engleză. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 de milioane. Le-am cerut 20 de milioane. Când îmi dau cât le-am cerut, atunci vom mai discuta”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

În decembrie, Gigi Becali – as în declarații bombastice, a declarat că vrea să obțină 50 de milioane de euro pentru Coman și Man. Este un joc periculos pentru patronul de la FCSB, care ar putea să cadă din nou în propria capcană. Pentru Andrei Cristea, Denis Alibec, Bănel Nicoliță și Cristi Tănase ar fi putut primi în total, aproape 40 de milioane de euro. Dar pentru că a refuzat ofertele, a fost nevoit să cedeze la un moment dat jucătorii menționați pentru doar 3,3 milioane de euro.

Te-ar putea interesa și: