Evenimentul ZileiInternationalOferta senzațională de angajare pentru consumatorii de marijuana

Oferta senzațională de angajare pentru consumatorii de marijuana

Oferta senzațională de angajare pentru consumatorii de marijuana
O companie americană oferă un salariu de 3000 de dolari unei persoane care să consume zilnic marijuana și să scrie recenzii despre tipurile de sortimente ale acestui drog

Anunț de angajare inedit! O platformă  online din SUA , pe care sunt postate recenzii , a anunțat că vrea să angajeze o persoană care să fumeze marijuana, potrivit  ladbible.com. Persoana respectivă ar urma să primească și un salariu de 3000 de dolari pe lună, ea trebuind să verifice mai multe feluri de produse de marijuana , începând de la cele alimentare până la uleiuri cu canabiol. De asemenea, angajatul ar trebui să și testeze sortimentele de marijuana și să scrie recenzii care să fie publicate pe platforma online . Angajatul trebuie să cunoască detalii despre acest drog , potrivit anunțului publicat pe AmericanMarijuana.org, pentru ca să le poată oferi cititorilor informații corecte. Surse spun că platforma online ar fi discutat și cu vedeta care deja consumă marijuana, cum este rapperul Snoop Dogg.

În afară de salariul lunar oferit,de până la 3.000 de dolari, angajatul va putea să păstreze mostrele primite pentru a fi testate, trebuind să locuiască în America  sau Canada, țări unde a fost legalizat consumul de marijuana în interes medical.


Accesează: