Obama, comparat cu Britney Spears şi Paris Hilton | VIDEO

Obama, comparat cu Britney Spears şi Paris Hilton | VIDEO

John McCain, candidatul republican la Casa Albă, a lansat ieri un nou spot televizat împotriva adversarului său democrat Barack Obama, în care îl compară pe senatorul de Illinois cu cele două starlete, informează CNN.

"El (Obama-nr.) este cea mai mare vedetă din lume. Dar este el pregătit să preia comanda?", afirmă o voce feminină, în timp ce sunt prezentate imagini cu Obama, la Berlin, urmate de fotografii cu Britney Spears şi Paris Hilton.

"Mai multe impozite, mai mult petrol care provine din străinătate, acesta este adevăratul Obama", adaugă vocea feminină.

În final, pe ecran apare o fotografie cu John McCain, iar vocea senatorului de Arizona spune: "Sunt John McCain şi aprob acest mesaj".

Ne puteți urmări și pe Google News

Candidatul republican la Casa Albă a fost de acord cu publicarea mai multor spoturi televizate, difuzate în special în statele al căror electorat nu s-a decis privind alegerile prezidenţiale din noiembrie. Aceste spoturi conţin mesaje negative la adresa adversarului său democrat.

Astfel, într-un alt filmuleţ, Obama este acuzat că a refuzat să-i viziteze pe soldaţii răniţi din Irak sub pretextul că nu poate merge la ei însoţit de camerele de filmare, iar clipul dă de înţeles că senatorul de Illinois este indiferent la soarta soldaţilor.

"John McCain este un om onorabil, care duce o campanie din ce în ce mai dezonorantă", a replicat echipa de campanie a lui Obama.

(11:23)