Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINI HALUCINANTE! Oana Zăvoranu se „PLIMBĂ” cu DEMONII la ceas de SEARĂ
IMAGINI HALUCINANTE! Oana Zăvoranu se „PLIMBĂ” cu DEMONII la ceas de SEARĂ

IMAGINI HALUCINANTE! Oana Zăvoranu se „PLIMBĂ” cu DEMONII la ceas de SEARĂ

Pe vremuri, Oana Zăvoranu le plătea bani grei vrăjitoarelor ca să cumpere un demon. Aceastaa renunțat, între timp, să mai viseze la cai verzi pe pereți. Acum și-a transformat soțul într-un „demon”, chiar de ziua lui. Ea s-a deghizat în Cat Woman și a plecat la plimbare împreună cu șoțul. Plimbare ce le-a fost stricată de către un echipaj de poliție.

Oana Zăvoranu a scăpat aproape definitiv de vrăjitoare, dar nu și de… vrăji. Vrăjește pe oricine cu spiritul ei tânăr și nonconformist, dar poate să scoată și demonii care zac în ea atunci când e călcată pe coadă. Recent, și-a scos la plimbare „demonul” care i-a devenit soț, scrie cancan.ro.

„La mulți ani! Cum te-ai distrat de ziua ta? M-am distrat cu soția mea și acum continuăm distracția. Hai să te vedem la față puțin. Nu mă mai cunoști?”, a fost discuția dintre fotoreporterii  și Alex Ashraf. 

Se pare că și Polițiștii de la Brigada Rutieră au fost intrigați de costumele lor, prin urmare, aceștia i-au tras pe dreapta. Cel mai probabil pentru un control de rutină. De măști, Zăvo nu duce lipsă. Are o adevărată colecție, care valorează o avere.

Printre alte lucruri de valoare se numără și ochelarii de fiță cu care Oana Zăvoranu s-a afișat la vizita făcută polițiștilor, în dosarul în care Pepe o acuza de furtul unor bani dintr-un seif, sume care, de fapt, nu s-ar fi aflat acolo. De firmă sunt și stivele de ochelari care ocupă un dulap întreg.

Și dacă acum s-au deghizat cu ocazia Halloween-ului, pentru Oana nu e nevoie de o sărbătoare specială ca să treacă prin transformări. A pățit-o pe propria piele soțul ei. Acum însă cei doi se pregătesc pentru altfel de transformări: decorarea casei de Crăciun. Pentru asta, Oana Zăvoranu și Alex vor apela la alpiniști utilitari ca să le îmbrace casa din Dorobanți în zeci de mii de beculețe.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.