Oana Zăvoranu, decizie neașteptată în timpul procesului. Querida a uimit pe toată lumea

Oana Zăvoranu, decizie neașteptată în timpul procesului. Querida a uimit pe toată lumea Oana Zăvoranu. Sursa foto Facebook

Oana Zăvoranu a apărut, alături de Alex Ashraf la Curtea de Apel București pentru a începe procesul cu medicul Bogdan Furtună, cel care a acuzat-o de șantaj. La ora 11, părțile au intrat în sala de judecată. În timpul procesului, Querida a luat o decizie neașteptată, și-a concediat avocatul.

„Este decizia ei! Orice client…Vă rog frumos să nu mai filmați!”, au fost primele cuvinte ale avocatului, după ce Oana l-a concediat în văzul tututor.

De ce și-a concediat Oana Zăvoranu avocatul

Apropiații brunetei au explicat de ce a decis își concedieze avocatul. Ei au declarat că acesta nu comunica mai deloc cu Oana. „Nu a adus în discuție la nicio ședință, nici când a fost audiată partea vătămată, nici inculpații și nici martorii faptul că Ionuț Călin, inculpat și el, avea un onorariu de succes de 20 % din suma de bani pe care o recupera de la Bogdan Furtună, în urma medierii pentru Oana Zăvoranu. Îl mai acuză că nu discută cu ea, înainte de termene, strategiaexc juridică pe care o va aborda și sunt mai multe care au nemulțumit-o pe Oana Zăvoranu”, a dezvăluit o sursă de încredere.

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu. Sursa foto Arhiva EVZ

Procesul nu a suferit o amânare, după ce Oana și-a dat afară avocatul. Querida nu a vrut să creeze disconfort instanței și a venit cu un nou avocat. Se pare că soția lui Alex Ashraf mai are un as în mânecă și că face orice pentru a arăta că este nevinovată, potrivit Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a început scandalul dintre Oana Zăvoranu și Furtună

Oana a fost acuzată de șantaj de managerul Spitalului Colțea, medicul Ioan Bogdan Furtună. În cursul anului 2021, ea și avocatul tău ar fi încercat să oblige medicul să restituie suma pe care aceștia o plătiseră în avans, sub forma unui presupus împrumut fictiv. Motivul invocat ar fi fost presupusul management defectuos al clinicii de înfrumusețare a brunetei.

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu Sursa foto Arhiva EVZ

Medicul ar fi fost amenințat

Conform acuzațiilor, șantajul ar fi fost exercitat prin intermediul unor presiuni psihologice, incluzând mesaje pe platforma Facebook și amenințări formulate în cadrul interviurilor televizate. „Pe data de 08.04.2021 împreună cu Andrei Țârdrea am mers la Ionuț Silviu Călin, iar acesta din urmă mi-a spus că din înscrisurile pe care le-a studiat a reieșit că aș fi vinovat de evaziune fiscală și delapidare (n.r. – la firma One Life a Oanei Zăvoranu).

Nu a fost de acord să îmi prezinte înscrisurile, motivând deja are un contract semnat cu Oana Zăvoranu, care este confidențial. A fost o discuție, a spus că faptele sunt în legătură cu societatea One Life. Ionuț Silviu Călin a mai spus că ar trebui să încep o negociere cu doamna Zăvoranu, pentru că altfel aceasta mă va „da în presă” și va „face tam-tam””, a declarat Ioan Bogdan Furtună.