Evenimentul Zilei > Actualitate > SURPRINZĂTOR. Oana Zăvoranu ar fi avut o relaţie cu Mircea Badea. Vezi ce spune actualul ei prieten
SURPRINZĂTOR. Oana Zăvoranu ar fi avut o relaţie cu Mircea Badea. Vezi ce spune actualul ei prieten

SURPRINZĂTOR. Oana Zăvoranu ar fi avut o relaţie cu Mircea Badea. Vezi ce spune actualul ei prieten

Oana Zăvoranu este din nou în centrul atenţiei, de data aceasta din cauza unei foste relaţii despre care puţini ar fi crezut că este posibilă. Actualul iubit al prietenei este cel care a dat-o de gol pe Oana.

Se pare că vedeta Antenei 3, Mircea Badea, şi controversata Oana Zăvoranu au format cândva un cuplu. Informaţia vine tocmai de la actualul iubit al Oanei, Răzvan Dumitrescu, care a făcut dezvăluirea în cadrul unei emisiuni de la Antena 2.
Relaţia lor se pare că ar fi avut loc în urmă cu 12 ani. „Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea!”, a declarat Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii Agentul VIP a lui Cristi Brancu.
Zvonurile în legătură cu acest cuplu au mai existat. În urmă cu mai puţin de o lună, atunci când Oana Zăvoranu a fost invitată într-o emisiune de la Kanal D, iar un telespectator a întrebat-o dacă chiar a avut o relaţie cu Mircea Badea. Atunci, Oana Zăvoranu a dat un răspuns cât mai vag: „Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate”.
"Când am decis să formăm un cuplu, Oana mi-a povestit despre absolut toate relaţiile pe care le-a avut înainte să fie cu mine. Nu voia să stau la masă cu ei şi să nu ştiu cu cine dau mâna. Mai sunt şi alte nume din showbiz pe care nu le-au spus încă, dar o voi face la timpul potrivit", a declarat acutalul iubit al Oanei Zăvoranu, pentru click.ro.
„Au fost împreună înainte ca ea să fie cu mine, nu în timpul relaţiei noastre, aşa că nu m-a deranjat. Eu nu am dat niciodată nume ale bărbaţilor cu care a avut treabă ea", a confirmat şi Pepe.
CITIŢI ŞI:

  • CRBL şi-a pus oltenii în cap. VEZI gestul jignitor pe care l-a făcut la adresa unui simbol important al Olteniei | FOTO
  • Cătălin Măruţă a fost înjurat din nou în propria emisiune | VIDEO
  • Un actor român a ajuns la spital după ce A FOST CĂLCAT PE PIEPT DE UN CAL
  • Teo Trandafir le-a făcut pe elevele de la şcoala de televiziune să iasă din clasă de ruşine. Vezi ce a putut să le spună vedeta